Film, glumci i..

Sve o hrvatskom filmu, glumcima i svemu oko filma, festivali nagrede, postanite i vi urednik ovih stranica!

nedjelja, srpnja 16, 2006

 
Vecernji list04.01.2005 17:31

Potresna izjava HTV-ove voditeljice o smrti svojih roditelja
Ines Preindl: Pokušavam biti jaka zbog svog mlađega brata
Autor BOŽENA MATIJEVIĆ

ZAGREB - Našu televizijsku kolegicu Ines Preindl prije tri dana snašla je velika obiteljska tragedija. Tijekom novogodišnjih praznika njezin otac Stjepan, inače ratni vojni invalid, najprije je hicima iz pištolja usmrtio svoju suprugu Gordanu, a potom je pucao i u sebe. Mrtvu majku i još uvijek živog oca, koji je kasnije ipak preminuo, u stanu je pronašao Inesin mlađi brat Marko, dok je Ines u to vrijeme bila u Rimu.
Dani u crnom
Kako su mnogi novinari pokušali doći do kolegice kojoj su prvi dani ove godine život zavili u crno, ali u tome iz razumljivih razloga nisu uspijevali Ines se jučer, pismenim putem preko glasnogovornika HRT-a Janosa Römera, svima obratila s nekoliko rečenica.

- Još uvijek sam u šoku i ne mogu uopće sabrano razmišljati. Trenutno pokušavam biti jaka zbog svog mlađega brata koji je dodatno potresen zbog prizora koji je zatekao. Ujedno se trudim pronaći razumijevanja za psihičke posljedice i poremećaje koje uzrokuje PTSP od kojeg je bolovao moj otac, a koje su očigledno dosegnule vrhunac te kobne noći. Ne znam što još mogu reći u ovom trenutku i nadam se da će mediji imati razumijevanja za moju šutnju. Jednostavno nemam snage raspravljati o svojim osjećajima i tragediji koja je duboko potresla moju obitelj - potresne su riječi kolegice Ines Preindl.



http://www.tportal.hr/lifestyle/obitelj/fset.htmlhttp://www.t.ht.hr/press/novost.asp?id=11935. svibnja 2006.

Poznata TV voditeljica Ines Preindl se udaje

Sljedeća dva mjeseca posjetitelji broadband portala MAXzona mogu pratiti pripreme za vjenčanje naše poznate TV voditeljice u serijalu Upomoć, udajem se!
MAXzona na T-Portalu počinje od danas prikazivati prvi hrvatski internetski serijal pod nazivom Upomoć, udajem se! u kojem će naša poznata TV voditeljica Ines Preindl govoriti o svojim pripremama za vjenčanje.

Posjetitelji MAXzone mogu u devet nastavaka pratiti njezine pripreme za vjenčanje: izbor vjenčanice, pozivnica, prostora, hrane, cvijeća. Ono što je Ines već odabrala je njen budući suprug, Krešo Radišić.

Ines i Krešo svoje «da» planiraju izreći 1. srpnja u Zagrebu, a Ines na ovaj način želi kroz svoje osobno iskustvo pomoći budućim mladenkama u njihovim pripremama.

«Odmah sam pristala na ovaj nesvakidašnji prijedlog T-Portala da na ovaj način podijelim s drugima tih nekoliko tjedana koji za mladenke ponekad postanu prava noćna mora. Nadam se da će se gledatelji zabaviti, a možda i iskoristiti poneki savjet», izjavila je Ines.

Nakon vjenčanja, posjetitelji MAXzone moći će pogledati i ekskluzivne snimke s vjenčanja.

Broadband portal MAXzona dio je T-Portala, najposjećenijeg portala u Hrvatskoj, a pokrenut je u studenome prošle godine. Za razliku od portala na koje smo navikli, broadband portali korisnicima omogućuju pristup različitim zabavnim, korisnim i zanimljivim informacijama u formi videozapisa. Videosadržaji na MAXzoni u prosjeku traju od 3 do 6 minuta i napravljeni su u vlastitoj produkciji te u suradnji s produkcijskim kućama.

Korisnici MAXadsla mogu trenutačno na MAXzoni, među ostalim, pogledati intervju sa Zlatanom Zuhrićem Zuhrom, Tarikom Filipovićem, Janicom Kostelić, komentirati skener Gorana Milića te pogledati izjave brojnih drugih poznatih lica s hrvatske javne scene.

Sadržaji na MAXzona portalu podijeljeni su u više kategorija, a neke od njih su: Funvideo, Milićev skener, GameReport, Intervju, StarMix, Auto zona, Film box, Tehno savjet, Vježbaonica, Preporuka tjedna, Iza ogledala, OKUS-pokus… Svi sadržaji dostupni su MAXadsl korisnicima putem T-Portala na www.htnet.hr na MAXzoni.



Vecernji list
02.07.2006 00:50


Udala se Ines Preindl


ZAPREŠIĆ - TV-voditeljica Ines Preindl udala se u jučer za dugogodišnjeg dečka Krešu Radišića u prostorima Konjičkog kluba Zaprešić. Sudbonosno “da” izrekla je u vjenčanici koju je za nju kreirala Mura Pehnec, najbolja mlada dizajnerica s nedavno održanog Osijek Fashion Incubatora.
Ines je o pripremama za najvažniji dan u životu svake djevojke snimila i internetski reality serijal “Upomoć, udajem se!”. Okićena nakitom svoje pokojne mame, Ines je rekla da je za nju ovo novi životni početak nakon obiteljske tragedije. Naime, njen je otac (obolio od PTSP-a) lani ubio njenu majku pa sebe.

(Em. B.)






Nina Badrić i zaručnik Bernard Krasnić odlučili su se iz veze 'prebaciti' u brak
24 sata Silvija Štrbac objavljeno 29.06.2006. Vjenčanje ­pjevačice Nine Badrić 16. rujna!Nina Badrić i zaručnik Bernard Krasnić odlučili su se iz veze 'prebaciti' u brakHrvatska pop diva Nina Badrić vješto je skrivala kada će izreći sudbonosno "da", međutim, datum vjenčanja procurio je u javnost. Tako će Nina svoju dugogodišnju vezu s pet godina mlađim poduzetnikom Bernardom Krasnićem ovjekovječiti brakom 16. rujna 2006.
Crkva i mjesto gdje će se to dogoditi još nisu poznati, no Ninina je velika želja da se svadba održi pod vedrim nebom s članovima obitelji i mnogobrojnim prijateljima.
Nina i Bernard već godinama čuvaju vezu od javnosti, a svojedobno je pjevačica izjavila kako se ona i odabranik njezina srca odlično slažu, te kako je sretna jer ih vežu i ljubav i povjerenje.
Pjevačica je otkrila kako će ekskluzivne slike sa skorašnjeg vjenčanja prodati za 150.000 kuna, a sav novac darovat će Dječjoj bolnici u Klaićevoj u Zagrebu.



Dino i supruga Nevena
24sata objavljeno 13.06.2006. Oženio se najstariji ­sin Olivera DragojevićaDino i supruga NevenaNajstariji sin Olivera Dragojevića, Dino vjenčao se s dugogodišnjom djevojkom Nevenom Bakotić na Sustipanu. Svečanom činu prisustvovali su rodbina i prijatelji poznate obitelji poput Tome Mrduljaša, obitelji Runjić te Siniše Škarice.
Nakon crkvenog obreda, veselo društvo se preselilo u obližnji restoran gdje je zabava potrajala do jutra. Mladence i uzvanike zabavljala je grupa Flash.



Stipe i supruga Lucija (foto: Miranda Čikotić)
24sata objavljeno 04.07.2006. Oženio se ­hajdukovac Stipe MatićStipe i supruga Lucija (foto: Miranda Čikotić)Nekadašnji junior Hajduka i mladi talent hrvatske reprezentacije Stipe Matić ove je subote u Splitu oženio dugogodišnju djevojku Luciju Kulić. Veliku feštu uveličali su mnogi splitski nogometaši i hrvatski reprezentativci, a mladoženjin kum bio je vratar Stipe Pletikosa.
Kum se pokazao kao pravi veseljak i opušteni zabavljač svih uzvanika, a Igoru Tudoru raspoloženje je "palo" čim je zapazio objektiv fotoaparata.
Stipe i Lucija, koja radi u jednome splitskom butiku, vjenčali su se u Crkvi svetog Stjepana na Sustipanu, a goste su odveli u luksuzni restoran Aci, koji je u vlasništvu pjevača Petra Graše.
Tudorova supruga Stefanija zbog nedavnog poroda nije mogla biti u društvu slavnog igrača Juventusa.































Comments: Objavi komentar



<< Home

Archives

lipnja 2006   srpnja 2006   kolovoza 2006   listopada 2006  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?