Film, glumci i..

Sve o hrvatskom filmu, glumcima i svemu oko filma, festivali nagrede, postanite i vi urednik ovih stranica!

četvrtak, srpnja 27, 2006

 






http://www.vecernji-list.hr/newsroom/scena/309388/index.do11.06.2005 23:58

VJENČANJE
Kristina Bradač i Dario Smoje svoju vezu okrunili brakom
Autor Marko ŠPOLJAR

“Društvo s ograničenom odgovornošću bračnih parova manekenka/nogometaš” od sinoć je bogatije za još dva člana. U crkvi Sv. Nikole jučer su sudbonosno da rekli Kristina Bradač i Dario Smoje.
Dok je Kristina sva u bijelom naprosto blistala od sreće osjećajući se okružena brojnim uzvanicima i fotoreporterima “kao riba u vodi”, Dario je bio mnogo ukočeniji u svojem 'okovu’ tamnoplavog odijela.

– Presretan sam što sam oženio djevojku svojih snova. Nažalost, medeni mjesec će pričekati jer za nekoliko dana idem na klupske pripreme – kaže Dario.

Za dodatni dašak glamura pobrinuli su se svojim izgledom i kumovi - nogometaš Boško Balaban i poduzetnica Sanja Duggan. Među uzvanicima našla se i stara nogometna garda – Igor Cvitanović, Tomo Butina, Goran Vlaović, Mario Stanić...

Na vjenčanju su bile i bivše misice Vanja Rupena i novopečena gospođa Branka Krstulović (rođena Bebić) i ostala poznata lica. Fešta je nastavljena u Kristalnoj dvorani hotela The Westin, a goste su zabavljali Tony Cetinski i Indira Vladić Mujkić.

Još je jedan nogometaš jučer stao pred oltar. U Vinkovcima su se vjenčali dinamovac Ivan Bošnjak i studentica ekonomije Adrijana Vrljić.




Vjenčali se Kristina Bradač i Dario Smoje


Vjenčanje iz njihovih snova
Iako tri godine žive zajedno, zagrebačka manekenka i nogometaš belgijskog Genta svoj su dan vjenčanja dočekali odvojeni - on u njihovom zajedničkom stanu na Trešnjevci, ona kod roditelja na Stenjevcu - a na svadbenu su večeru, bez treme i nervoze, stigli kočijom.



Na prve taktove pjesme 'Vjeruj u ljubav' u Kristalnu dvoranu zakoračili su mladenci Kristina (djevojački Bradač) i Dario Smoje, a dvjestotinjak uzvanika u zagrebačkom hotelu Westin s oduševljenjem im je zapljeskalo.


Fotkanje uz vodopad
Tako je 11. lipnja, raskošnom svadbom uz mnogo veselja, pjesme i plesa, okrunjena četverogodišnja ljubavna priča 29-godišnje zagrebačke manekenke i godinu dana mlađeg Riječanina, nogometaša belgijskog Genta.

Pripreme za vjenčanje počele su još prije nekoliko mjeseci, a u organizaciji su im pomagali i kumovi: poduzetnica Sanja Duggan i Boško Balaban, nogometaš belgijskog Bruggea.

Više o tome možete pročitati na:
www.gloria.com.hr

T-Portal
četvrtak, 16.06.2005.

Comments: Objavi komentar



<< Home

Archives

lipnja 2006   srpnja 2006   kolovoza 2006   listopada 2006  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?